Tag del av nformation
 
Se program
 
Anmäl dig här
 

SFDs vårmöte 24-26 maj  – Karlstad Congress Culture Center

Varmt välkommen till tre mycket spännande dagar fyllda med senast nytt inom klinik och forskning, intressanta och interaktiva föreläsningar och diskussioner, typ 1 och 2 diabetes, primärvård, sjukhusdiabetes, forskning och utveckling.

Fortbildning, kunskapsutveckling och erfarenhetsutbyte viktigare än någonsin. Utöver det vetenskapliga programmet ger mötet möjlighet för dig att på plats träffa kollegor, knyta nya kontakter och kanske starta nya samarbeten inom klinik och/eller forskning. Drygt 300 är redan anmälda.

Avslutningsdagen diskuteras 2023 års version av "Mål och målsättning svensk diabetologi". Ett exemplar delas ut till varje deltagare. Se 2022 års version som presenterades i Helsingborg i maj 2022

https://www.dagensdiabetes.se/images/filer_att_ladda_ner/DN_3_2022_uppdateradWeb.pdf

2023 årsrapport för 2022 Nationella Diabetes Registret, NDR, barn och vuxna, presenteras under mötet. Se redan nu årsrapporten

https://www.ndr.nu/pdfs/Arsrapport_NDR_2022.pdf 

Vi ser en stor uppslutning från Sveriges såväl vuxen- som barndiabetesläkare inom diabetes, allmänläkare och diabetessjuksköterskor inom sjukhus- och primärvårddiabetes. Vi välkomnar också de företag som har valt att vara med på konferensen och delar med sig av senaste nytt inom diabetes, läkemedel och medicinteknik.

Vi kommer att ha trevliga samkväm dels på onsdag kväll där vi startar i Lars Lerins utställning sedan fortsätter runt hörnet till Matbruket för att umgås och äta. På torsdag kväll har vi vår traditionella konferensmiddag med prisutdelningar på Karlstad konferenscenter.

Anmäl dig nu

https://www.sfdmoten.se/

 

Väl mött i Karlstad!

önskar Svensk Förening för Diabetologi SFD

Med vänliga hälsningar för programgruppen 

Neda Rajamand Ekberg, Jarl Hellman, Lisa Sprengel, Eric Le Brasseur
Bengt Norberg, Stefan Jansson, Frida Sundberg 

Frågor eller synpunkter kan ställas till Meaconsulting AB
Anna Ekberg tel. 072–565 55 68
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Nyhetsinfo

www red DiabetologNytt