Anmäl dig före den 11 mars
till EarlyBird-avgift bra pris

Varmt välkomna till Helsingborg och tre mycket spännande dagar fyllda med intressanta föreläsningar av framstående kliniker och forskare från Europa och Sverige.

Vi bjuder på föreläsningar, symposier, interaktiva falldiskussioner, postrar, samt högtidsföreläsning.

Och nu är det hög tid att anmäla sig eftersom den mycket förmånliga EarlyBird-avgiften upphör den 11 mars och priset på deltagande höjs. Kanske idé att tipsa dina kollegor?

 
 
 

Neda Ekberg har ordet 

 
Hej!
 
Jag är vetenskaplig sekreterare i Svensk Förening för Diabetologi och medlem i organisationskommittén för årets Endodiabetesmöte i Helsingborg. 
 
Jag är oerhört stolt att vi även i år har ett mycket intressant och fullmatat program. Vi kommer att kunna lyssna på föreläsningar om samspelet mellan exokrin och endokrin pankreasinsufficiens, ny njursviktbehandling och alltid lika högaktuella ”Diabetes Ketoacidos hos barn”.
 
Våra kunniga föreläsare med gedigen klinisk erfarenhet av diabetestekniken kommer att bjuda på tillfälle att både lära sig om smarta insulinpennor och delta i workshops om hur man tolkar sensor-glukoskurvor.
 
För första gången kommer Svensk Förening för Diabeteologi att presentera mål och rekommendationer för diabetesvården.
 
Under mötet finns självklart gott om tillfällen att träffa och integrera med andra kollegor från hela Sverige. Jag ser fram emot att träffa er i Helsingborg.
 
Väl mött!
 
Neda Rajamand Ekberg
Vetenskaplig sekreterare Svensk Förening för Diabetologi
Medlem i Endodiabetes organisationskommitté
 

Medlemmar har fördelar

Att vara medlem i en förening är inte enbart en lojalitetshandling. Det kan också ge flera fördelar. Bl a att konferensavgiften i de möten som anordnas blir mycket lägre.Klicka här och gå med i din förening idag!
 
 

Mötet kommer hållas på det nya och spännande Clarion Hotell & Congress Sea U i Helsingborgs hamn. På gångavstånd kommer också konferensmiddag och andra sociala aktiviteter äga rum.

  

Viktiga datum 

  • Early bird deltagaravgift t o m 11 mars
  • Abstract inlämningsdeadline 8 april
  • Abstract godkännande meddelas senast 2 veckor efter deadline
  • Sista anmälningsdag 10 april
  • Konferensen startar 11 maj
     
 

Helsingborg hälsar dig välkommen!
I Helsingborg finns massor av alternativ för dig som är sugen på att förundras av historiska monument, vackra slott, vilda djur eller vacker natur. Kanske vill du utmana polarna i Padel, cykla längs någon av alla cykelleder eller bara koppla av på någon av stadens fina stränder? Inspireras av stadens breda utbud här nedan och olika guider. Passa på att förlänga din vistelse och välkommen till Helsingborg! 

Kongressen arrangeras av

Svensk Förening för diabetologi, Svensk Förening f endokrinologi, Diabetessköterskeföreningen SFSD, SFPED Barndiab läkar föreningen

 

Kongressbyrå: Meaconsulting AB
Kontaktpersoner: Anna Ekberg, 072 565 55 68 och Marie Andreasson, 070 770 02 97 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Nyhetsinfo

www red diabetologNytt