Massor händer och har hänt inom diabetesvården!                               NU måste vi mötas igen för att inte hamna på efterkälken!

 
Nationella Diabetes Teamet
Svensk Förening för Diabetologi
 

Utbildning, kunskapsutveckling och erfarenhetsutbyte är viktigare än någonsin. Och mycket tid har gått förlorad under senaste ett och halvt åren p g a pandemin.

Diabetesforum 2021 är därför den viktigaste sammankomsten under året och vi har hela tiden siktat på att det ska vara ett fysiskt möte. Det har inneburit att vi tillsammans med Svenska Mässan har Covid19-säkrat alltihop enligt konstens alla regler. Och så kommer det vara trots troligen helt upphävda restriktioner. Läs mer om det här

Diabetesforum 2021 kommer erbjuda unika föreläsningar och en utställning med det allra senaste inom vård och teknik. Alla de främsta företrädarna inom medicin och industri kommer vara där och berätta vad som händer, och vad som är på gång, inom diabetologin.

Varmt välkomna till Göteborg och Svenska Mässans fantastiska lokaler i början av december. Då tar vi igen lite av det vi missat både kunskapsmässigt och socialt!
 

 
 
 
 
 
Nationella Diabetes Teamet
 
 

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar

Meaconsulting AB, Anna Ekberg, tel. 072–565 55 68
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Nyhetsinfo

www red DiabetologNytt